Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

10 trendi Barbie hajstílus

60 ÉVES HAJTREND, AMI SOSEM MEGY KI A DIVATBÓL

HOGYAN HÓDÍTOTTA MEG A SZŐKE IKON A VILÁGOT ÉS A HAJUNKAT?  heart

A „Barbie őrület” nálunk is elkezdődött.:)
Mit jelent nekünk ez a túl szép, túl szőke, túl hosszú lábú baba, amit akár imádtunk, akár utáltunk, nem tudunk kiverni a fejünkből?
Az ikonikus Barbie-jelenség több mint 60 éve létezik és olyan időtálló hajviselési trendet teremtett, ami a mai napig inspirálja még a sztárokat is.

Egy kis érdekesség:

Az első Barbie baba 1959-ben jelent meg a boltokban, és a forradalmisága abban rejlett, hogy kinézetre egyáltalán nem hasonlított a korábban gyerekeknek gyártott babákra. A játék babák addig inkább gyerekekre vagy kisbabákra emlékeztettek, amiken a kislányok gyakorolhatták az anyaszerepet. A Barbie Ruth Handler, a Mattel játékgyártó cég társalapítójának ötlete alapján született meg, aki megfigyelte, hogy a kislánya, Barbara és kisfia, Kenneth (igen, Barbie és Ken) gyakran adnak felnőtt szerepeket a játék babáiknak.

Íme néhány Barbie-s hajstílus, ami mindig menő:

Biztosan te is meglepődtél (ahogy mi is), mennyi hajstílus jelent meg a Barbie babák haján még azelőtt, hogy azt a divatipar is felkapta volna. :)

Ha gondolkozol hasonló trendi hajon, de előtte szeretnél a hajad állapotán javítani, töltsd ki ingyenes hajtípus és  hajállapot tesztünket!

Az oldal tetejére