Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TÖRTÉNETÜNK

VITAKER LONDON|HUNGARY TÖRTÉNETE

Majoros Nikoletta vagyok, a Vitaker London magyarországi márkamenedzsere. 2020 tavaszán ismerkedtem meg a Vitaker London professzionális hajápolással, ami "szerelem volt első hajmosásra". angel
Épp azt tervezgettük a férjemmel, hogy tudjuk majd megoldani, hogy két kicsi gyerek mellett visszatérjek mérnökként dolgozni, amikor elkezdődött a covid. Hamarosan bezártak a boltok és a fodrászatok is, én pedig magamra maradtam a gyorsan sárguló hajammal, amit addig rendszeresen festett a fodrászom (ma már ritkábban és inkább színezés, mint a festés, a tudatos hajápolás jegyében wink). Egyébként otthon is mindig a fodrászomtól vásárolt prémium hajápolókkal ápoltam a hajam, de ez most nem volt elég. Valami megoldás után kellett néznem (ami nem az otthoni hajfestés volt, mert korábbi tapasztalatom szerint azt csúnyán el lehet rontani). laugh

Ekkor ajánlotta a Londonban élő barátnőm (ezúton is nagyon köszönöm) a Vitaker London professzionális termékeket. Több termékük is szimpatikus volt, ezért mást is rendeltem. A kifejezetten sárgulásra hajlamos szőke hajra való termékek azonnal megoldották a problémámat és még annál többet is. Korábban is minőségi hajápolókat használtam, de ez teljesen más volt. Azonnal selymesebb és fényesebb lett a hajam, az illatáról nem is beszélve. El kezdtem őket rendszeresen használni. A Macadamia hajszérum lett a kedvencem (minden hajtípusra használható). Soha nem találkoztam még megjelenésében ennyire luxus és hatásában ilyen sokoldalú hajápolóval. heart  

Arra gondoltam, hogy ezt a hajápolási élményt másnak is meg kell tapasztalnia Magyarországon, mert egyszerűen fantasztikus. Nem csak a termékek azonnali hatása, hanem az illatuk is.
Felvettem hát a kapcsolatot a Vitaker Londonnal és kiderült, hogy Magyarországon ezek a termékek még nem elérhetők. Ezért úgy döntöttem, hogy "összekötöm a kellemest a hasznossal" és egyenlőre nem megyek vissza a mérnöki pályára, megoldva ezzel azt is, hogy a gyerekeim közelében maradhassak. Ráadásul belevághattam egy nagyon izgalmas kihívásba is és a férjem támogatásával megalapítottuk a Vitaker Hungary-t.Több hétig tartó tervezés/szervezés/egyeztetés után fodrász partneremmel elvégeztük az otthoni és a szalon termékek teljes körű ismeretéhez és használatának oktatásához szükséges angol nyelvű elméleti és gyakorlati képzéseket, majd a
Foxdesign-Foxgrafika.hu segítésével elkészítettük a vitaker.hu webshopot.
Mindig is érdekelt a hajápolás és vásárlóként sosem szerettem, hogy a professzionális hajápolókat nem lehet vásárlás előtt kipróbálni, ezért az első dolgom az volt, hogy lehetővé tegyem, hogy nálunk MINDENBŐL LEHESSEN TERMÉKMINTÁT RENDELNI és így akár TÖBB TERMÉKET IS KIPRÓBÁLNI. 
Mivel 2021-ben sorra jöttek a jobbnál jobb visszajelzések a termékek hatását és illatát illetően, el kezdtem komolyan venni ezt a vállalkozást és kiépíteni a kis csapatomat. Mivel csak olyan hölgyekkel dolgozom együtt, akik maguk is rajonganak a Vitaker London hajápolásért, el kezdett ez a vállalkozás küldetéssé válni, mivel mindannyian fontosnak tartjuk, hogy ne csak a hajápolókat, hanem a TUDATOS HAJÁPOLÁSHOZ SZÜKSÉGES TUDÁST is át tudjuk adni, aminek segítségével KI TUDJÁTOK HOZNI A HAJATOKBÓL A MAXIMUMOT!  Hogy ehhez minél nagyobb segítséget tudjunk nyújtani számotokra, minden social média felületünkön (Instagram, 
Messenger) tudsz nekünk üzenetet írni, tanácsot kérni. Ezt sokan meg is tették az elmúlt 1,5 évben, ezért arra gondoltunk, hogy még nagyobb segítséget tudnánk adni, ha egy hajápolási rutin kialakítását segítő teszt kitöltése után írásban is megkapnátok a hajápolási tanácsainkat. Így született meg az Ingyenes Hajápolási Kisokos segédletünk, amit azóta már több százan ki is töltöttek. A tesztet pedig HAJÁLLAPOT TESZT-nek hívjuk, mert azt gondoljuk, hogy alapvetően az számít a legjobban, hogy éppen milyen állapotban van a hajad, figyelembe véve, hogy milyen a hajtípusod. A teszt mindkét kérdésre megadja a választ, mindössze 4 LÉNYEGES KÉRDÉS alapján.  smiley

 

SAJÁT EREDMÉNYEIM

Most biztosan azt gondolod, hogy nekem könnyű. Pedig nem volt az, mert genetikailag vékonyszálú, kevés és ún. frizz (szöszös) hajam volt (most már azt is tudom, hogy miért), egészen 2020 tavaszáig. Ekkor kezdtem el használni a Vitaker London termékeket, amitől a hajam azonnal puhább, selymesebb lett, majd egyre simább és fényesebb is. Még mindig kevés hajam van és lassan is nő (genetika), de már nem vékonyszálú, hanem normál, köszönhetően a Vitaker London termékeinek és a tudatos hajápolásnak. Ma már elmondhatom, hogy AZ ADOTTSÁGAIMBÓL KIHOZTAM A MAXIMUMOT és elértem, hogy rengetegen megdicsérik, milyen szép a hajam, amit azelőtt sosem tettek meg. Ez az, amit képviselünk és ez az, amiben szeretnénk minél több mindenkinek segíteni.
HOZZUK KI EGYÜTT A HAJADBÓL A MAXIMUMOT, HOGY GYÖNYÖRŰ SELYMES, SIMA ÉS FÉNYES LEGYEN!  heart

 

VITAKER LONDON|HUNGARY ARCA

2020 nyarán találkoztam először Szarvas Andi, 2018 Szépségkirálynővel, aki miután kipróbálta a termékeket, azt mondta, hogy soha nem volt még ilyen selymes a haja!
Andi számára nagyon fontos a hajápolás és az is, hogy a követői számára hiteles legyen, így gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Mivel igazi természetes szépség, kedves és őszinte kisugárzása van, amivel nagyon könnyű azonosulni, a Vitaker London magyarországi nagyköveteként ma már ő a Vitaker Hungary arca.

Andi épp az ellentétem a tekintetben, hogy gyönyörű hosszú, vastagszálú és sok haja van. Így számára a genetikai jó adottságokra a Vitaker London termékei "ráteszik a koronát" és olyan gyönyörűen selymessé, simává és fényessé teszik a haját, hogy tőle úton útfélen mindenhol megkérdezik, mi a titka. 
Erre az ő válasza pedig mindig az, hogy genetika + VITAKER LONDON.  wink

Ha szeretnél többet tudni rólunk és szívesen megismernéd a LEGNÉPSZERŰBB otthoni és szalon termékeket, olvasd el az Esküvő Classic cikket is.


 

Vitaker London professzionális hajápolás

Szalonoknak ajánlott

A Vitaker 2008 óta fennálló európai cég, melynek központja Angliában van. Ugyanakkor a termékek gyártása Brazíliában történik, az ott található természetes összetevők (diófélék, magok, különböző olajok) felhasználásával, melyek az Amazonas esőerdőkből származnak. Így a márka ötvözi az európai magas színvonalú szolgáltatást és a Brazíliából eredő csodálatos készítményeket, káros vegyi anyagok nélkül. Az összes Vitaker terméket az Egyesült Királyságban tesztelték és hagyták jóvá a legszigorúbb UK/EU eljárások szerint, az egészségügyi és biztonsági előírásoknak megfelelően.

A Vitaker London szakterülete a professzionális, keratinban gazdag hajápolás. Fantasztikus, nátrium-kloridtól mentes és keratinnal teli hajápolási termékek és kezelések széles választékát kínálja. Ezek mind professzionális körülmények között, mind otthoni használat során biztosítják az ügyfelek számára hajuk fantasztikus illatát és csodálatos érzését, miközben megőrzik a hajgyökerek egészségét és a haj fényét, még olyan intenzív hőkezelés mellett is, mint a hajszárítás vagy hajegyenesítés.

Valamennyi professzionális termékkel szemben az a megközelítés, hogy a fodrász szemszögéből nézve kíván megfelelni az igényeknek és elvárásoknak. Ugyanezt a megközelítést kell alkalmazni az otthon használható termékek vonatkozásában is. Így professzionális hajszakértőként mindig figyelembe veszi, mire van szükség otthoni hajápolás/hajkezelés tekintetében.

A Vitaker gyors és fenntartható növekedésének köszönhetően a termékeket több mint 20 európai országban, Oroszországban és a kelet-közép-európai országokban is széles körben használják.

Ha szakmabeli vagy, tehát szalon alkalmazás iránt érdeklődsz és többet szeretnél megtudni a termékeinkről, vedd fel már ma a kapcsolatot csapatunkkal, konzultáció céljából, hogy segítsünk elérni a természetes összetevőket tartalmazó csodálatos, prémium minőségű hajápoló kezeléseket.

Az oldal tetejére