Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KERATIN - A hajunk lelke

VITAMINOK:
Amit érdemes tudni a keratinról és néhány - a haj számára nélkülözhetetlen - vitaminról:

KERATIN - A HAJUNK LELKE

A haj fő alkotóeleme a keratin (90%), ami egy főleg kéntartalmú protein, azaz fehérje. Ha nem kíméljük a hajunkat, például rendszeresen festjük, melírozzuk, vasaljuk vagy daueroljuk, akkor csak még jobban elősegítjük az esetleges állapotromlást, hajunk gyorsabban elvékonyodik, kiszárad, veszít a rugalmasságából, fényéből. A keratin pedig egy instabil anyag, ami erős lúgra, savra, hőre lebomlik. Ebből következik, hogy ha el van töredezve a hajunk vagy nagyon sérülékeny, akkor keratinos készítményekkel szükséges kezelni. Kevesen tudják, hogy a hajunk göndörségéért vagy egyenességéért is a keratin a felelős.
Keratinos hajápolás/hajkezelés: A Vitaker keratinos hajápolók/hajkezelések a bennük lévő keratin és hozzá társuló egyéb hasznos anyagok (E vitamin, kollagén stb.) regeneráló tulajdonságai révén segítenek visszaadni a haj szerkezetének tömörségét, volumenét, fényét és rugalmasságát. Extrán roncsolt, vegyileg kezelt haj esetén valamint szőkített, festett hajra is tökéletes. A Vitaker hajápolók és kezelések nem törik meg a kén-kötéseket a hajban, csupán átrendezi azokat, eközben biztosítva a haj szerkezeti simaságát és lehetővé téve a sérült haj feltöltését. Így a vegyileg kezelt (festett, melírozott stb.) és így elroncsolódott haj esetén visszaállítja annak természetes állapotát, "lezárja" azt, aminek következtében megszűnik a törés, molyosodás, kreppesedés, szálkásodás, a kifésülhetőségi probléma.

A Vitaker egyrészt professzionális felhasználásra nyújt keratinos hajkezeléseket, másrészt pedig olyan hajápoló és hajformázó termékeket kínál, melyek mind otthoni, mind pedig professzionális használatra is elérhetők. Próbálja ki a Vitaker keratin tartalmú, vegyi anyag mentes termékeit. Nem fog bennük csalódni!

Ha nem tudod pontosan milyen a hajtípusod vagy milyen termékek használata lenne javasolt neked, tölsd ki INGYENES HAJÁLLAPOT TESZTünket. A 7+1 FŐ HAJTÍPUS SZERINTI SZETTEKben megtalálod a hajtípusodnak szakértőink által gondosan összeállított hajápolási csomagot.

A Vitaker termékek hatékonyságának alapja a természetes összetevők alkalmazása. AZ EREDMÉNYEK MÁR AZ ELSŐ HASZNÁLAT UTÁN ÉRZÉKELHETŐK. MEG FOGSZ LEPŐDNI! Fedezzd fel te is! 

Tekintsd meg a keratinban és vitaminokban gazdag Vitaker termékek széles választékát!

Az oldal tetejére