Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BIOTIN

VITAMINOK:
Amit érdemes tudni a keratinról és néhány - a haj számára nélkülözhetetlen - vitaminról:

BIOTIN

biotin hatásai a hajra

A biotin vagy más néven B7 vitamin, úgynevezett szépségvitamin. Megelőzi a túlzott mértékű hajhullást, serkenti a haj növekedését. Támogatja a kollagénképződést, segít ellenállóbbá tenni a hajszálakat. Lelassítja az őszülést és a haj öregedésének más jeleit. Visszaadja a haj sűrűségét, erejét és rugalmasságát. Elősegíti a strukturális fehérjék, mint a keratin és a kollagén kialakulását. Rendkívüli hajerősítő tulajdonságai révén hozzájárul a haj egészségéhez, dússágához, növekedéséhez. Továbbá javítja a haj állagát, minőségét, fényt ad a hajnak és csökkenti a hajhullást.

A biotin természetes energiaforrás. Főbb képességei közé tartozik a haj megfelelő szerkezetének ápolása, ugyanis megvédi a külső környezet káros hatásaitól.

A biotin hatásai a hajra

  • Megelőzi a túlzott mértékű hajhullást, serkenti a haj növekedését.

  • Támogatja a kollagénképződést, segít ellenállóbbá tenni a hajszálakat.

  • Lelassítja az őszülést és a haj öregedésének más jeleit.

  • Visszaadja a haj sűrűségét, erejét és rugalmasságát.

A szervezet az élelmiszerekből, például élesztőből, diófélékből vagy szójából kap megfelelő mennyiségű biotint. Azonban különösen évszakváltáskor, ami a bőr és a haj szerkezetét is kedvezőtlenül befolyásolhatja, ajánlott biotinos sampon, szérum vagy más kozmetikumok használatával pótolni ezt az anyagot. A biotin a testben is megtalálható természetes anyag, ezért a biotintartalmú termékek érzékeny bőrre is alkalmazhatóak.

Alkalmazza Vitaker hajápolási termékeinket, és fedezze fel a biotin hajra gyakorolt hatását a tavaszi és őszi időszakokban, amikor előfordulhat túlzott mértékű hajhullás. A biotinos és kollagénes sampon használatát fokozottan stresszes időszakokban is ajánljuk, amelyek szintén hatnak a haj minőségére, állapotára és sűrűségére. Használj a hajállapotának megfelelő, szakértőink szerint gondosan össze vállogatott Vitaker hajápolási termék szetteket.

Ha nem tudod pontosan milyen a hajtípusod vagy milyen termékek használata lenne javasolt neked, tölsd ki INGYENES HAJÁLLAPOT TESZTünket. A 7+1 FŐ HAJTÍPUS SZERINTI SZETTEKben megtalálod a hajtípusodnak szakértőink által gondosan összeállított hajápolási csomagot.

A Vitaker termékek hatékonyságának alapja a természetes összetevők alkalmazása. AZ EREDMÉNYEK MÁR AZ ELSŐ HASZNÁLAT UTÁN ÉRZÉKELHETŐK. MEG FOGSZ LEPŐDNI! Fedezzd fel te is! 

Tekintsd meg a keratinban és vitaminokban gazdag Vitaker termékek széles választékát!

Az oldal tetejére