Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HIALURONSAV

VITAMINOK:
Amit érdemes tudni a keratinról és néhány - a haj számára nélkülözhetetlen - vitaminról:

HIALURONSAV

A hialuronsav a kozmetikai ipar egyik legnépszerűbb és kulcsfontosságú összetevője. De milyen előnyökkel jár a hialuronsav használata a hajápolásban?

A bőrhöz hasonlóan a fejbőr számára is jótékony hatású: megakadályozza a kiszáradást, erősíti a bőr védőrétegét, segít ápolni a fejbőrt és jótékony hatással van a hajszálakra is. A hialuronsav gélszerű anyag, amely egyedülálló nedvességmegtartó képességgel rendelkezik. Valójában testünk természetes módon állítja elő, hogy bőrünk puha és rugalmas maradjon.

 Az életkor előrehaladtával szervezetünk egyre kevesebb hialuronsavat termel. Körülbelül 25 éves kortól a bőr saját hialuronsav-termelése lassan csökkenni kezd. Ez azt jelenti, hogy a bőr gyorsabban veszít nedvességből, így térfogatából is.

Fakó hajjal küzd, amely kimerültnek és élettelennek tűnik? Megjelenése alapján intenzív hidratálásra lehet szüksége? Ha magára ismert az imént leírt sorokban, akkor javasoljuk, hogy hajápolási rutinjába illesszen be hidratáló hialuronsavat, számos Vitaker hajápoló termékünk tartalmaz hialuronsavat.

Ha nem tudod pontosan milyen a hajtípusod vagy milyen termékek használata lenne javasolt neked, tölsd ki INGYENES HAJÁLLAPOT TESZTünket. A 7+1 FŐ HAJTÍPUS SZERINTI SZETTEKben megtalálod a hajtípusodnak szakértőink által gondosan összeállított hajápolási csomagot.

A Vitaker termékek hatékonyságának alapja a természetes összetevők alkalmazása. AZ EREDMÉNYEK MÁR AZ ELSŐ HASZNÁLAT UTÁN ÉRZÉKELHETŐK. MEG FOGSZ LEPŐDNI! Fedezzd fel te is! 

Tekintsd meg a keratinban és vitaminokban gazdag Vitaker termékek széles választékát

Az oldal tetejére