Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VITAKER HUNGARY

KERATINBAN GAZDAG HAJÁPOLÁS

Miért javasolt, hogy keratinban gazdag hajápolókat használjanak a szalonok és használjunk mi is otthon, ráadásul természetes alapanyagokkal és vitaminokkal kiegészítve?

Mert a haj fő alkotóeleme a keratin (95%), ami egy főleg kéntartalmú protein, azaz fehérje. A keratin pedig egy instabil anyag, ami erős lúgra, savra, hőre lebomlik. Ha rendszeresen festjük, melírozzuk, vasaljuk vagy daueroljuk a hajunkat, azzal elősegítjük a hajunk állapotromlását, gyorsabb elvékonyodását, kiszáradását. Ha a hajunk elvékonyodik, sokkal sérülékenyebbé, törékenyebbé válik, így veszít a rugalmasságából, fényéből. Ilyenkor ajánlott keratinban gazdag minőségi hajápolókkal és kezelésekkel erősíteni, regenerálni a hajat, hiszen a haj fő alkotóeleme is a keratin.

Mi a különbség a szalonok számára ajánlott és az otthon használható termékek között?

Ha nincs jelentős hajkárosodás (elvékonyodás, jelentős mértékű törés, gumiszerűen nyúló állapot stb.) vagy csak szeretnénk megelőzni a hajunk állapotának romlását, akkor keratinban gazdag készítményeket javasolt használni otthon is, hogy a hajunk erősebb, puhább és selymesebb legyen.  Ha pedig már jelentős hajkárosodás, a haj elvékonyodása, természetes rugalmasságának elvesztése áll fenn vagy igény a hajegyenesítés, akkor a szalon termékeinkkel lehet valóban hatékonyés tartós eredményt elérni. Ez esetben az otthoni használatra ajánlott hajápolóink kiegészítik a szalon kezeléseket illetve egészségesen, puhán, fényesen tartják a hajunkat.

Mi jellemzi a Vitaker London keratinban gazdag hajápolóit és hajkezeléseit?

A Vitaker London professzionális termékei a bennük lévő keratin és hozzá társuló egyéb hasznos anyagok (E vitamin, kollagén stb.) regeneráló tulajdonságai révén segítenek visszaadni a haj szerkezetének tömörségét, volumenét, fényét és rugalmasságát. Extrán roncsolt, vegyileg kezelt haj esetén valamint szőkített, festett hajra is tökéletes megoldást nyújthat. A Vitaker London szalonok számára ajánlott kezelései sem törik meg a kén-kötéseket a hajban, csupán átrendezik azokat, eközben biztosítva a haj szerkezeti simaságát és lehetővé téve a sérült haj feltöltését. Így a vegyileg kezelt (festett, melírozott stb.), elroncsolódott haj esetén visszaállítja annak természetes állapotát illetve "lezárja" azt, aminek következtében megszűnik a törés, molyosodás, kreppesedés, szálkásodás, a kifésülhetőségi probléma.

A Vitaker London káros vegyi anyag mentes termékei egyrészt professzionális felhasználásra nyújt tápláló és regeneráló hajkezelésekethajegyenesítő eljárásokat, másrészt pedig olyan hajápoló és hajformázó termékeket kínál, melyek mind otthoni, mind pedig professzionális használatra elérhetők

Rendezés:

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK:
A Vitaker termékek számos természetes összetevőt tartalmaznak, így haja valóban megkapja a szakértő gondoskodást. 
Többek között:

Argán olaj

Az argán olaj tápanyagokban gazdag, mely hozzájárul a haj egészségéhez. Gyakran alkalmazzák a haj állapotának helyreállítása és táplálása érdekében, akár a legsérültebb állapot esetén is. Az argán olaj rengeteg E-vitamint és antioxidánst tartalmaz, mely védi a hajat a károsodástól. Minden hajtípuson alkalmazható, még a speciális kezelést igénylő festett hajon is. A hajat nagymértékben hidratálja és ragyogóvá teszi. A hajhullást szinte azonnal csökkenti és sokat tesz a haj rugalmasságáért, egészségéért. Jótékony hatásai miatt számos Vitaker termék tartalmazza.

Makadámia

Vitaminokban gazdag, elsősorban A-vitaminban, B- és E-vitaminban, de vasban, folsavban, proteinben és tiaminban is bővelkedik. Továbbá magas a rosttartalma is. Rendkívül jó hatása van az egészségre és a hajra is. A makadámdióból kivont olaja védi a hajat az UV sugárzástól és a légszennyezéstől, valamint a hőkárosodástól és más kezelésekből származó kemikáliáktól. Kiválóan hidratálja a hajat és csökkenti a kreppesedését/sprőddé válását. Kedvező tulajdonságai miatt több Vitaker termék is tartalmazza.

Kókuszolaj

A kókuszolaj tele van egészséges telített zsírsavakkal, valamint E-vitamint is tartalmaz, ami hatékony antioxidáns. A kókuszolaj olyan ragyogást kölcsönöz a hajnak, mint semmi más. Behatol a hajszálakba és simábbá teszi a hajat, visszapótolja a hajba az idővel elvesztett tápanyagokat. Minden hajtípus esetén használható és másik nagy előnye, hogy más összetevőkkel egy időben is használható, ezzel maximalizálva ennek a varázslatos olajnak az erejét. Élvezze a kókuszolaj pozitív hatásait a Vitaker termékeken keresztül.

Rozmaringolaj

A rozmaringolaj kiváló a hajhullás természetes kezelésére, illetve a hajnövekedés elősegítésére, mindemellett a haj regenerációjában is nagy szerepe van. Megszünteti továbbá a haj elvékonyodását, vagyis erősíti a hajat.

Sheavaj

Magas antioxidáns tartalmú, továbbá tele van A és E vitaminnal, melyek által véd az UV sugárzástól. Kitűnően hidratálja és regenerálja a hajszálakat. Gyulladásgátló hatású, továbbá kiválóan puhítja és revitalizálja a károsodott és töredezett hajat.

VITAMINOK:
Amit érdemes tudni a keratinról és néhány - a haj számára nélkülözhetetlen - vitaminról:

Keratin - A hajunk lelke

A haj fő alkotóeleme a keratin (90%), ami egy főleg kéntartalmú protein, azaz fehérje. Ha nem kíméljük a hajunkat, például rendszeresen festjük, melírozzuk, vasaljuk vagy daueroljuk, akkor csak még jobban elősegítjük az esetleges állapotromlást, hajunk gyorsabban elvékonyodik, kiszárad, veszít a rugalmasságából, fényéből. A keratin pedig egy instabil anyag, ami erős lúgra, savra, hőre lebomlik. Ebből következik, hogy ha el van töredezve a hajunk vagy nagyon sérülékeny, akkor keratinos készítményekkel szükséges kezelni. Kevesen tudják, hogy a hajunk göndörségéért vagy egyenességéért is a keratin a felelős.
Keratinos hajápolás/hajkezelés: A Vitaker keratinos hajápolók/hajkezelések a bennük lévő keratin és hozzá társuló egyéb hasznos anyagok (E vitamin, kollagén stb.) regeneráló tulajdonságai révén segítenek visszaadni a haj szerkezetének tömörségét, volumenét, fényét és rugalmasságát. Extrán roncsolt, vegyileg kezelt haj esetén valamint szőkített, festett hajra is tökéletes. A Vitaker hajápolók és kezelések nem törik meg a kén-kötéseket a hajban, csupán átrendezi azokat, eközben biztosítva a haj szerkezeti simaságát és lehetővé téve a sérült haj feltöltését. Így a vegyileg kezelt (festett, melírozott stb.) és így elroncsolódott haj esetén visszaállítja annak természetes állapotát, "lezárja" azt, aminek következtében megszűnik a törés, molyosodás, kreppesedés, szálkásodás, a kifésülhetőségi probléma.
A Vitaker egyrészt professzionális felhasználásra nyújt keratinos hajkezeléseket, másrészt pedig olyan hajápoló és hajformázó termékeket kínál, melyek mind otthoni, mind pedig professzionális használatra is elérhetők. Próbálja ki a Vitaker keratin tartalmú, vegyi anyag mentes termékeit. Nem fog bennük csalódni!

Biotin

A biotin vagy más néven B7 vitamin, úgynevezett szépségvitamin. Elősegíti a strukturális fehérjék, mint a keratin és a kollagén kialakulását. Rendkívüli hajerősítő tulajdonságai révén hozzájárul a haj egészségéhez, dússágához, növekedéséhez. Továbbá javítja a haj állagát, minőségét, fényt ad a hajnak és csökkenti a hajhullást.

Pantenol

B5 Provitamin, ami a B vitamin előfutára, amely amint a bőrbe jut, gyorsan pantoténsavvá alakul, amely fontos szerepet játszik a sejtek és szövetek aktivitásában. A hajápoló készítményekben használva javítja, megerősíti a haj szerkezetét, kisimítja a hajszálakat, használatával a haj könnyen fésülhetővé válik. Könnyedén a keratin felületére tapad és bevonja, fokozottabb csillogást kölcsönöz.

Tekintse meg a keratinban és vitaminokban gazdag Vitaker termékek széles választékát!

A Vitaker termékek hatékonyságának alapja a természetes összetevők alkalmazása. AZ EREDMÉNYEK MÁR AZ ELSŐ HASZNÁLAT UTÁN ÉRZÉKELHETŐK. MEG FOG LEPŐDNI! Fedezze fel Ön is!

Az oldal tetejére