Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TÖRTÉNETÜNK

VITAKER HUNGARY TÖRTÉNETE

Majoros Nikoletta vagyok, a Vitaker London magyarországi képviselője. A gyerekeim születése előtt építőmérnökként dolgoztam, azonban gyorsan rájöttem, hogy ha szeretnék részt venni a két gyerekem életében, nem dolgozhatok napi 9-10 órát. 2020 tavaszán épp azt tervezgettem, hogy fogok tudni a lányom 3. születésnapja után ismét munkába állni, amikor elkezdődött a covid. Hamarosan bezártak a boltok és a fodrászatok is, én pedig magamra maradtam a gyorsan sárguló hajammal, amit addig rendszeresen festtettem (ma már ritkábban és inkább színezés, mint a festés) és otthon pedig a fodrászomnál vásárolt prémium hajápolókkal ápoltam.
Valami megoldás után kellett néznem (ami nem az otthoni hajfestés volt, mert korábbi tapasztalatom szerint azt csúnyán el lehet rontani). laugh

Ekkor ajánlotta a Londonban élő barátnőm (ezúton is nagyon köszönöm) a Vitaker London termékeket. Több termékük is szimpatikus volt, ezért mást is rendeltem. A kifejezetten sárgulásra hajlamos szőke hajra való termékek azonnal megoldották a problémámat és még annál többet is. Korábban is minőségi hajápolókat használtam, de ez teljesen más volt. Azonnal selymesebb és fényesebb lett a hajam, az illatáról nem is beszélve. El kezdtem őket rendszeresen használni. A Macadamia hajszérum lett a kedvencem (minden hajtípusra használható). Soha nem találkoztam még megjelenésében ennyire luxus és hatásában ilyen sokoldalú hajápolóval. 

Arra gondoltam, hogy ezt a hajápolási élményt másnak is meg kell tapasztalnia Magyarországon (ezért is elérhető egyedülálló módon nálunk mindenből TERMÉKMINTA), mert egyszerűen fantasztikus. Felvettem a kapcsolatot a Vitaker Londonnal, mivel Magyarországon ezek a termékek nem voltak elérhetők. Elvégeztem az otthoni és a szalon termékek használatához szükséges angol nyelvű elméleti és gyakorlati képzéseket, majd a Foxdesign-Foxgrafika.hu segítésével elkészítettük ezt a webshopot.
Hogy minél nagyobb segítséget tudjunk nyújtani számotokra, minden social média felületünkön (Instagram, Facebookon a Messenger) tudsz nekünk üzenetet írni, tanácsot kérni. Ezt sokan meg is tették az elmúlt 1,5 évben, ezért arra gondoltam, hogy még nagyobb segítséget tudnánk adni, ha egy hajtípus teszt után írásban is megkapnátok a hajápolási tanácsainkat. Így született meg az Ingyenes Hajápolási kisokos segédletünk, amit azóta már több százan ki is töltöttek.  smiley

SAJÁT EREDMÉNYEIM

Most biztosan azt gondolod, hogy nekem könnyű. Pedig nem volt az, mert genetikailag vékonyszálú, kevés és ún. frizz (szöszös) hajam volt (most már azt is tudom, hogy miért), egészen 2020 tavaszáig. Ekkor kezdtem el használni a Vitaker London termékeket, amitől a hajam azonnal puhább, selymesebb lett, majd egyre simább és fényesebb is. Még mindig vékonyszálú, kevés és lassan is nő, de ami a lényeg: AZ ADOTTSÁGAIMBÓL KIHOZTAM A MAXIMUMOT és ma már rengetegen megdícsérik, milyen szép a hajam, amit azelőtt sosem tettek meg. Ez az, amit képviselek és ez az, amiben szeretnék minél több mindenkinek segíteni.
HOZZUK KI EGYÜTT A HAJADBÓL A MAXIMUMOT, HOGY GYÖNYÖRŰ SELYMES, SIMA ÉS FÉNYES LEGYEN!  heart

VITAKER HUNGARY ARCA

2020 nyarán találkoztam először Szarvas Andi, 2018 Szépségkirálynővel, aki miután kipróbálta a termékeket, azt mondta, hogy soha nem volt még ilyen selymes a haja!
Andi számára nagyon fontos a hajápolás és az is, hogy a követői számára hiteles legyen, így gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Mivel igazi természetes szépség, kedves és őszinte kisugárzása van, amivel nagyon könnyű azonosulni a Vitaker London képviselőjeként és magánemberként is, ma már ő a Vitaker Hungary arca.
Andi épp az ellentétem a tekintetben, hogy gyönyörű hosszú, vastagszálú és sok haja van. Így számára a genetikai jó adottságokra a Vitaker London termékei "ráteszik a koronát" és olyan gyönyörűen selymessé, simává és fényesssé teszik a haját, hogy tőle úton útfélen mindenhol megkérdezik, mi a titka. Erre az ő válasza pedig mindig az, hogy genetika + VITAKER LONDON.  wink

Ha szeretnél többet tudni rólunk és szívesen megismernéd a TOP otthoni és szalon termékeket, olvasd el az Esküvő Classic cikket is.


Vitaker London professzionális hajápolás

Szalonoknak ajánlott

A Vitaker 2008 óta fennálló európai cég, melynek központja Angliában van. Ugyanakkor a termékek gyártása Brazíliában történik, az ott található természetes összetevők (diófélék, magok, különböző olajok) felhasználásával, melyek az Amazonas esőerdőkből származnak. Így a márka ötvözi az európai magas színvonalú szolgáltatást és a Brazíliából eredő csodálatos készítményeket, káros vegyi anyagok nélkül. Az összes Vitaker terméket az Egyesült Királyságban tesztelték és hagyták jóvá a legszigorúbb UK/EU eljárások szerint, az egészségügyi és biztonsági előírásoknak megfelelően.

A Vitaker London szakterülete a professzionális, keratinban gazdag hajápolás. Fantasztikus, nátrium-kloridtól mentes és keratinnal teli hajápolási termékek és kezelések széles választékát kínálja. Ezek mind professzionális körülmények között, mind otthoni használat során biztosítják az ügyfelek számára hajuk fantasztikus illatát és csodálatos érzését, miközben megőrzik a hajgyökerek egészségét és a haj fényét, még olyan intenzív hőkezelés mellett is, mint a hajszárítás vagy hajegyenesítés.

Valamennyi professzionális termékkel szemben az a megközelítés, hogy a fodrász szemszögéből nézve kíván megfelelni az igényeknek és elvárásoknak. Ugyanezt a megközelítést kell alkalmazni az otthon használható termékek vonatkozásában is. Így professzionális hajszakértőként mindig figyelembe veszi, mire van szükség otthoni hajápolás/hajkezelés tekintetében.

A Vitaker gyors és fenntartható növekedésének köszönhetően a termékeket több mint 20 európai országban, Oroszországban és a kelet-közép-európai országokban is széles körben használják.

Ha szakmabeli vagy, tehát szalon alkalmazás iránt érdeklődsz és többet szeretnél megtudni a termékeinkről, vedd fel már ma a kapcsolatot csapatunkkal, konzultáció céljából. Alternatív megoldásként kitölthető az oldal alján található űrlapis, és akkor mi is kapcsolatba tudunk lépni Veled, hogy segítsünk elérni a természetes összetevőket tartalmazó csodálatos prémium minőségű hajápoló kezeléseket.


SZETTBEN AZ IGAZI:

Próbáld ki te is a hajtípus szerinti termékminta szetteinket

 

Rendezés:
Az oldal tetejére