Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

100% GARANCIÁVAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

 • ​Hova küldhetem vissza termékeket?
  Kérlek, erre a címre küldd vissza a termékeket, de előtte olvasd el a következő kérdésre adott válaszunkat is:
  Vitaker London Hungary
  MGA Kft.
  2085 Pilisvörösvár, Kápolna utca 39.

 • Mit jelent a 100% garancia?
  Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel a termékeinkkel, ezért minden Vitaker London hajápoló termékre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.
  *Ha valamilyen okból mégsem lennél elégedett a megrendelt Vitaker London hajápolókkal és a használattól számított 30 nap múlva semmilyen javulást nem tapasztalsz a hajadon (hajad állapota, minősége,tapintása vagy látványa), akkor írj nekünk az info@vitaker.hu email-címre és küldd vissza a flakonokat/tégelyeket (legalább 30%-os maradvánnyal), mi pedig visszafizetjük az árát. Az emailben add meg a megrendelési azonosítót és a rendelési adatokat (név, emailcím), valamint a számlaszámot, ahova visszautalhatjuk a vételárat (kivéve a visszaküldési szállítási költség).
  A kockázatot tehát átvállaljuk, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheted a természetes összetevőkben és vitaminokban gazdag Viktaker London hajápolás élményét.
  Fontos: Számviteli okok miatt!
  Ha csomagot (pl. ajándék box) vagy szettet (pl. Szarvas Andi kedvencei vagy Hajtípus szerinti szett) rendelsz, akkor a garanciát csak a teljes csomagra tudod érvényesíteni, mivel annak egységára van, számviteli szempontból 1 egységnek számít, ami nem osztható.
  *A 100% pénzvisszafizetési garancia csak a Vitaker London márkajelzéssel ellátott, kizárólag a www.vitaker.hu oldalon rendelt hajápoló termékekre vonatkozik. Termékmintára nem érvényes!
  Kuponokra,ajándékutalványokra a 30 napos pénzvisszafizetési garancia nem érvényes, de a vásárlástól számított 14 napig elállhatsz, amennyiben a kupon/ajándékutalvány használatát még nem kezdted meg.

Az oldal tetejére