Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

"Elkezdtem használni a Vitaker London | Hungary, hajtípusomnak megfelelő termékeit.Esküszöm ez az eddigi legjobb, amit használtam.
Fényesebb és bár eddig is selymes volt, de most sokkal, de sokkal selymesebb,
könnyebben fésülhető és kezelhető is a hajam."

/Szarvas Andi - Miss World Hungary 2018/


"Minden alkalommal olyan a hajam, mintha a fodrásznál jártam volna.
Imádom a speciálisan szőke hajra való termékeket.
A hajam soha nem sárga,hanem gyönyörű
hamvas szőke, extrán puha és könnyen kezelhető.
Köszönöm ezt az érzést Vitaker Hungary!"

/Jerkovics Bogi - Közszereplő, Gasztrospecialista/


 


Nem tudod milyen a hajtípusod?

Rendezés:

Miben különlegesek a VITAKER LONDON hajápoló termékei?

  • Abban, hogy SZALON alkalmazásra és OTTHONI hajápolásra egyaránt prémium minőségű hajápolást nyújtanak, melyek Magyarországon kizárólag nálunk elérhetők.

  • Abban, hogy nálunk mindenki megtalálja azt a hajápolót, amitől a haja látványosan selymes, fényes és puha lesz, ráadásul természetes összetevőkben és vitaminokban gazdag ápolásban részesül.

  • Abban, hogy mi nem csak látványos hajápolást, hanem folyamatos tanácsadást és elérhetőséget biztosítunk a hozzánk fordulók részére, írjon akár e-mailt vagy üzenetet az Instagram oldalunkon, akár Messengeren keresztül, mindig segítünk és mindig gyorsan válaszolunk. Újdonság! Az oldalunkon található egy teljesen egyedi Hajállapot teszt, melyben a kérdőív kitöltésével személyre szabott és általános hajápolási tanácsok és hajtípus szerinti termék ajánlások találhatók. Ez egy fantasztikus, teljesen ingyenes lehetőség arra, hogy az otthoni hajápolási rutint a hajproblémának megfelelően át lehessen alakítani. Ebben nyújtunk segítséget!

  • Abban, hogy nálunk mindenből lehet termékmintát rendelni, legyen szó szalon alkalmazásról vagy otthoni használatról, így minden egyes hajápolót ki lehet próbálni. Miért nyújtjuk ez a lehetőséget? Mert tudjuk, hogy a Vitaker London termékei különlegesek és látványos eredményt mutatnak már 1 használat után is (lásd Visszajelzések).

  • Abban, hogy mellettünk áll és folyamatosan támogat minket Szarvas Andi, aki 2018-ban elnyerte a Miss World Hungary címet. Márpedig egy szépségkirálynő, akinek mindig szép a haja és fontos számára a megjelenés, csak a minőséget fogja választani.

  • Abban, hogy már ajándékként is tökéletes megoldást tudunk nyújtani, nagyon színvonalas Silky box és Shiny box formájában, melyek a hajápoló termékek mellett a Hairboom hajvitaminját is tartalmazzák. Ezáltal valóban különleges ajándék lehetőséget nyújtanak, ráadásul mindez egy nagyon kedves üzenettel, igényes csomagolásban elérhető és a hajápoló termékek is variálhatók benne. Egyébként a Vitaker London hajápolói egyenként is szuper ajándék és egyben egy fantasztikus hajélmény egy nő számára.


KERATINBAN GAZDAG HAJÁPOLÁS

Miért javasolt, hogy keratinban gazdag hajápolókat használjanak a szalonok és használjunk mi is otthon, ráadásul természetes alapanyagokkal és vitaminokkal kiegészítve?

Mert a haj fő alkotóeleme a keratin (95%), ami egy főleg kéntartalmú protein, azaz fehérje. A keratin pedig egy instabil anyag, ami erős lúgra, savra, hőre lebomlik. Ha rendszeresen festjük, melírozzuk, vasaljuk vagy daueroljuk a hajunkat, azzal elősegítjük a hajunk állapotromlását, gyorsabb elvékonyodását, kiszáradását. Ha a hajunk elvékonyodik, sokkal sérülékenyebbé, törékenyebbé válik, így veszít a rugalmasságából, fényéből. Ilyenkor ajánlott keratinban gazdag minőségi hajápolókkal és kezelésekkel erősíteni, regenerálni a hajat, hiszen a haj fő alkotóeleme is a keratin. 

Mi a különbség a szalonok számára ajánlott és az otthon használható termékek között?

Ha nincs jelentős hajkárosodás (elvékonyodás, jelentős mértékű törés, gumiszerűen nyúló állapot stb.) vagy csak szeretnénk megelőzni a hajunk állapotának romlását, akkor keratinban gazdag készítményeket javasolt használni otthon is, hogy a hajunk erősebb, puhább és selymesebb legyen.  Ha pedig már jelentős hajkárosodás, a haj elvékonyodása, természetes rugalmasságának elvesztése áll fenn vagy igény a hajegyenesítés, akkor a szalon termékeinkkel lehet valóban hatékonyés tartós eredményt elérni. Ez esetben az otthoni használatra ajánlott hajápolóink kiegészítik a szalon kezeléseket illetve egészségesen, puhán, fényesen tartják a hajunkat.

Mi jellemzi a Vitaker London keratinban gazdag hajápolóit és hajkezeléseit?

A Vitaker London professzionális termékei a bennük lévő keratin és hozzá társuló egyéb hasznos anyagok (E vitamin, kollagén stb.) regeneráló tulajdonságai révén segítenek visszaadni a haj szerkezetének tömörségét, volumenét, fényét és rugalmasságát. Extrán roncsolt, vegyileg kezelt haj esetén valamint szőkített, festett hajra is tökéletes megoldást nyújthat. A Vitaker London szalonok számára ajánlott kezelései sem törik meg a kén-kötéseket a hajban, csupán átrendezik azokat, eközben biztosítva a haj szerkezeti simaságát és lehetővé téve a sérült haj feltöltését. Így a vegyileg kezelt (festett, melírozott stb.), elroncsolódott haj esetén visszaállítja annak természetes állapotát illetve "lezárja" azt, aminek következtében megszűnik a törés, molyosodás, kreppesedés, szálkásodás, a kifésülhetőségi probléma.

A Vitaker London káros vegyi anyag mentes termékei egyrészt professzionális felhasználásra nyújt tápláló és regeneráló hajkezelésekethajegyenesítő eljárásokat, másrészt pedig olyan hajápoló és hajformázó termékeket kínál, melyek mind otthoni, mind pedig professzionális használatra elérhetők.

Az oldal tetejére