Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A HAJÁPOLÁS BEFEKTETÉS

A LEGJOBB BEFEKTETÉS, HA MAGADBA FEKTETSZ.

5+1 OK, AMIÉRT A HAJÁPOLÁS MINDIG MEGÉRI

Biztosan tapasztaltad már, hogy ha a frizurád egészséges fényű, dús és még beállítani is egészen jól sikerül, akkor a napod magabiztosabban, lendületesebben indul, már-már úgy érzed ilyenkor, hogy nincs számodra lehetetlen és képes lennél a világot is megváltani.
Ez azért van, mert a szép és ápolt haj nem csak a megjelenésre hat pozitív megítéléssel, hanem hozzátartozik az általános jó közérzethez és a belső egészséghez.

Jöjjön még 5+1 ok,
amiért kulcsfontosságú a hajad
és annak állapota.

1. A haj az egészségi állapotod tükre  enlightened
Az élettel teli, egészséges haj azt jelenti, hogy a szervezet elég vitaminhoz és tápanyaghoz jut. Ugyanakkor a száraz, töredezett haj annak a jele is lehet, hogy változtatnod kell az étrendeden vagy a hajápolási szokásaidon. Általában 50-100 hajszálat veszítünk el egy átlagos nap során, ha ettől többet számolsz és semmi más nem indokolja (pl.: évszakváltás, hormonváltozás), akkor betegség is húzódhat a hajhullás hátterében, amit érdemes még időben kivizsgáltatni.

2. A rossz állapotú haj teljesen elrontja az összképet és az esélyeidet  crying
Viselheted a legszebb ruhákat, lehet jó a sminked, de ha a frizurád ennek az ellenkezőjét mutatja, akkor az összhatás ápolatlan és komolytalan lesz.
Például egy állásinterjún a nők 60%-a jobban teljesít és motiváltabb, ha ápolt a frizurája. A munkaadók a rendezetlen hajkoronából viszont megbízhatatlanságra, hanyagságra következtethetnek, ezzel pedig saját magadtól veheted el az esélyt egy jobb pozícióra.

3. Kiemelheted az arcod vonásait  smiley
A megfelelő hajstílus és szín kiválasztásával, amely illeszkedik az arcformádhoz és a bőrszínedhez még sugárzóbbá teheted a megjelenésed.

4. A szép haj a védjegyed is lehet  heart
Ha azt mondjuk Rapunzel, valószínű rögtön a hosszú hajra asszociálsz, Ariana Grande-ról pedig azonnal a magasra kötött, dús lófarok jut eszedbe. Pontosan ugyanígy Téged is meghatározhatnak mások a frizurádról! Egy egyedi hajvágás vagy hajviselési stílus egyedivé és emlékezetessé tesz, bárhová is mész.

5. A hajad a védőhálód az UV sugárzással szemben  laugh
Egy spanyol tanulmány szerint a haj természetes védelmet ad a fejbőrnek az UVB és UVA sugárzásokkal szemben, ami jelentősen megnő a haj sűrűsége, vastagsága és a melaninok jelenlétének függvényében. Hajtípustól függően 5 és 17 faktornyi védelmet állapítottak meg teljes napsütésben, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy a nyári hónapokban ne kellene az extra védelem (kalap, napernyő, stb.), illetve, hogy a hajad számára egészséges, ha folyamatos napsugárzásnak van kitéve!

+1
Az egészséges, ápolt megjelenésű hajkorona magabiztosságot ad és önbizalmat sugároz, ezért amikor professzionális termékekbe fektetsz, vagy éppen ajándékozol másnak, akkor a szép haj zálogát adod át, ami hosszútávon hozzájárul a testi-lelki egészséghez.

Az ünnepek közeledtével jusson eszedbe, hogy
a legjobb ajándék, amivel ÉRTÉKET és ÉLMÉNYT tudsz adni.
Ehhez pedig számos segítséget találsz az 
oldalunkon, de ha elakadnál, csak írd meg a kérdésed válaszul erre a levélre és mi segítünk neked!

Az oldal tetejére