Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ezt az 5 KÉRDÉST tedd fel magadnak..

MÁR AZ ALAPOKNÁL ELAKADTÁL?

HA LESZÁMOLSZ EZEKKEL A TÉVHITEKKEL,
MEGKEZDŐDIK A VÁLTOZÁS  wink

Egy amerikai felmérés szerint a nők 57%-a gondolja úgy, hogy a haja sérült és komolyabban károsodott. Bár hasonló tanulmány még nem született itthon, azt biztosra vehetjük, hogy bőven lennének olyanok, akik elégedetlenek a frizurájuk megjelenésével. S bár más a hajállapotunk és eltérő hajproblémákkal küzdünk, az ápolást ugyanott kell elkezdenünk: a megfelelő alapoknál.

TÉVHIT 1 – AMI BEVÁLT A BARÁTNŐMNEK AZ NEKEM IS JÓ LESZ

Előfordult már, hogy impulzus vásároltál valamit a drogériában, csak mert egy általad rokonszenvesnek vélt sztár reklámozta? Vettél már hajápolót, csak azért mert a barátnődnek bevált?

Ezek azok a téves beruházások, amik nem csak anyagilag feleslegesek, de a hatékony hajápolást sem segítik elő. Ahhoz, hogy ez ne így legyen, tudatosságra van szükség, mind a hajállapotodra, mind a genetikád által meghatározott hajtípusod ismeretére vonatkozóan.

Ezért alkottuk meg az ingyenes hajtípus és hajállapot teszteket. Utóbbi kitöltését pedig egy személyre szabott hajápolási kisokossal jutalmazzuk.


TÉVHIT 2 – ELÉG EGY JÓ TERMÉK, NEM KELL HAJÁPOLÁSI RUTIN

Attól, hogy annak gondolod, még nem biztos, hogy úgy is van.

Persze ezért senki nem hibáztathat, hiszen rengeteg hajápolási termék létezik, amik egytől egyig csodát ígérnek. Ez viszont csak akkor fog tényleg megtörténni, ha jók a termékek és hozzá a rutin is.

Nálunk a 7 fő hajtípus szerint találsz szetteket, amiket egymásra hatékonyan építő termékekből állítottunk össze. Így nem neked kell hajkurászni a megfelelő hajápolókat, csupán fel kell állítanod a napirendedhez illő rutint.

 

TÉVHIT 3 – ELÉG, HOGY JÓ A HAJÁPOLÓM MINŐSÉGE, MÁS NEM SZÁMÍT

Lehet, hogy már eljutottál odáig, hogy áldozol a professzionális hajápolók oltárán, de vajon tényleg azokat szemelted ki, amik segíteni fognak? Hogy biztos döntést hozhass, töltsd ki a fent említett hajtípus és hajállapot tesztet, ha pedig továbbra is bizonytalan vagy, bátran írj nekünk e-mailt, keress minket telefonon, vagy hagyj üzenetet a közösségi média felületeinket, ahol személyre szabott tanácsadással segítjük a vásárlásodat.

 

 

TÉVHIT 4 – MINDIG IS ÍGY HASZNÁLTAM, EZUTÁN IS JÓ LESZ

Két perc samponozás, öt perc maszk, vagy tíz?

Vagy tizenöt?

Vagy előbb kondicionáló?

Nagyon sok múlik a megfelelő sorrend és hatóidő alkalmazásán is. Hogy ne vessz el használat közben, a Vitaker hajápolók mellé mindig részletes használati útmutatót küldünk, amit könnyedén tudsz majd követni!

 

TÉVHIT 5 – A RENDSZERESSÉG UNALMAS

A tudatos hajápolás az egyensúlyra épül.

Az sem jó, ha mindennap mindent rákensz a hajadra és ezzel elnehezíted, de az sem túl előnyös, ha a mosást száraz samponnal váltod ki, és időnként megfeledkezel a hajmaszkról, a kondicionálásról vagy a hajvégápolásról.

Persze megértjük, ha fáradt vagy hozzá, de hidd el, a hajad meghálálja majd a rendszeres törődést!


 

+1 TÉVHIT – JÓ LESZ A DROGÉRIÁS IS

Nem, nem lesz! És ezt nem a marketinges vénánk mondatja velünk. A drogériás hajápolók bár csábítóak a kedvező ár miatt, de hosszú távon semmilyen javulást nem eredményeznek, sőt!

Rendszeres használat mellett, a bennük lévő szilikon vastagon lerakódik a hajon, ami kizárja a hasznos tápanyagokat, illetve töredezetté teszi a hajszálakat.

Így végtére is sokkal inkább megéri a minőségbe fektetni és professzionális hajápolási termékeket vásárolni, melyek magasabb hatóanyagtartalommal bírnak és koncentráltabbak, tehát egy alkalommal kevesebb kell belőlük!

Az oldal tetejére