Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Igenis vannak még csodák!

Avagy hogy lettünk a Miss Europe Continental támogatója?

Ez a történet a szépségről, a kedvességről és a nagylelkűségről szól.

Az egész úgy kezdődött, hogy Stieber Sztella (fent a képen) 1 évvel ezelőtt megkeresett minket és kérte, hogy segítsünk neki kiválasztani a hajtípusának megfelelő Vitaker London hajápolókat.  Szép, de nem túl sima, nem túl fényes, és kissé száraz, hosszú haja volt.

Mivel az Anyukája korábban fodrászként dolgozott, így nem volt rossz állapotban a haja, de valami hiányzott még ahhoz, hogy igazán gyönyörű legyen. Ezt ő is tudta, ezért keresett meg minket.  smiley

Egyébként ez a hajállapot a kedvencünk, mert rögtön látjuk, milyen széppé tudjuk tenni professzionális hajápolással, a megfelelő hajápolási rutin mellett. Megbeszéltük Sztellával, hogy a haja állapotának és hajtípusának megfelelően milyen hajápolási rutint ajánlunk a számára, mit érdemes használnia, plusz kértük, hogy töltse ki a Hajállapot (hajápolási kisokos) tesztünket is, mert ott összegezve megtalálja a hajtípusának megfelelő hajápolási tanácsainkat.

 

 

Sztella megfogadta a tanácsainkat és annyira örült az egyre szebb hajának, hogy köszönetképp hajas tartalmakat kezdett el megosztani Instagram posztban és sztoriban.

3 hónap után pedig ismét írt nekünk, hogy visszajelzést adjon a neki ajánlott hajápolókkal kapcsolatban (balra olvashatjátok). 

Ekkor még nem sokat tudtunk róla, csak az volt a benyomásunk, hogy szép, szimpatikus és kedves lány.

 

 

Pár hónappal később Sztella írt nekünk, hogy ő fogja képviselni Magyarországot a Miss Europe Continental szépségversenyen és annyira hálás a szép hajáért, hogy szeretné, ha a szalagjára is felkerülne a logónk illetve ha megnevezhetne minket a versenyt támogató cégek sorában, köszönetképpen. Ezen a gesztuson nagyon meglepődtünk, de hihetetlenül jól esett a csapatunk minden tagjának. (Ezt hivják igazi elismerésnek, részéről pedig nagylelkűségnek).

 

 

Sosem hittük volna, hogy a „szép hajért köszönetképpen” fog majd a Vitaker London|Hungary feltűnni egy nemzetközi szépségversenyen, mint Miss Hungary és a rendezvény támogatója.  angel

 

Nagyon hálásak vagyunk a megtisztelő lehetőségért és szívből kívánjuk Sztellának, hogy a nagylelkűsége és az élsportolásból hozott kitartása minél magasabbra röpítse őt, mert ha valaki, ő biztosan megérdemli. heart

 

 


Kövessétek be az Instagramon @sztellistiebert és drukkoljatok neki, hogy egyre több megmérettetésen képviselhesse Magyarországot.

Reméljük, hogy tetszett ez a történet és ezek után te is elhiszed, hogy a jó szándék és a másokhoz való segítő hozzáállás csodákra képes, ahogy ez most velünk is megtörtént.  heart

Az oldal tetejére