Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

INGYENES HAJÁLLAPOT TESZT

Vitaker London | Hungary

Hogyan érj el látványos változást otthoni hajápolással?
felesleges pénzkidobás nélkül még akkor is,
ha nem vagy a téma szakértője?
TÖLTSD KI AZ INGYENES HAJÁLLAPOT TESZTET
(1 PERC)

MIÉRT ÉRDEMES KITÖLTENED A HAJÁLLAPOT TESZTET?

✔️Mindössze 4 lényeges kérdésből áll, így 1 perc alatt elkészülhetsz vele. 
✔️Segítségünkkel felmérheted a hajad jelenlegi állapotát és megismerheted az okokat is. Így sokkal tudatosabb leszek az otthoni hajápolásban.
✔️Megtudod, milyen a hajtípusod, ami azért fontos, mert mindannyiunkban van egy genetikája, amit figyelembe kell vennünk a mindannapi hajápolásban.
✔️A hajtípusod és a hajállapotod együttes ismeretében az ajándék személyre szabott hajápolási kisokos segítségével már ki tudod alakítani a hajad számára legjobb hajápolási rutint.
✔️Meg  fogod tudni oldani a hajproblémáidat, mert érteni fogod, mi okozza és mi rá a megoldás.
✔️Ha pedig nincs különösebb hajproblémád, akkor tudni fogod, hogyan hozd ki a hajadból a maximumot, hogy igazi hajélményben lehessen részed és a változást a környezeted is észrevegye.

RÁADÁSUL A TESZTRE ADOTT VÁLASZAID ALAPJÁN AJÁNDÉKBA ADUNK SZÁMODRA EGY SZEMÉLYRE SZABOTT HAJÁPOLÁSI KISOKOST ÉS EGY BÓNUSZT IS. EZEK ABBAN LESZNEK NAGY SEGÍTSÉGEDRE, HOGY A HAJAD ÉLETTELI, SELYMES ÉS FÉNYES LEGYEN!

 

MIÉRT ÉRDEMES RÁNK HALLGATNOD?


Mert több száz hölgy hajápolási nehézségein segítettünk már a folyamatosan, ingyen elérhető ONLINE TANÁCSADÁSAINKKAL Instagramon és Messengeren keresztül.
Ezért is készült el fodrászok bevonásával ez a teszt és ingyenes Hajápolási kisokos, hogy még nagyobb segítséget tudjuk nyújtani, még több érdeklődőnek.
Mert tudjuk, mitől lesz a hajad szuper selymes, sima és fényes. A hajápolásban pedig az a legfontosabb, hogy jó szokásokat alakítsunk ki a rosszak helyett.

 


 

NEKED VALÓ  A HAJÁLLAPOT TESZT, HA:

   

AKIK MÁR KITÖLTÖTTÉK A HAJÁLLAPOT TESZTET...

    TARTS VELÜNK, HAJSZERETŐ BARÁTUNK!  wink MARADJUNK KAPCSOLATBAN!

Hasznos tartalmak és számos hajélmény visszajelzés vár rád.

Az oldal tetejére