Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KÜLÖNLEGES TÖRTÈNETÜNK STIEBER SZTELLÁVAL

Vitaker London | Hungary

Sztori a 2022 Miss Europe Continental szépségversenyről

Pár hónapja még nem gondoltuk volna, hogy Stieber Sztella lesz Miss Hungary, a 2022 Europe Continental szépségversenyen. Azt végképp nem hittük volna, hogy ebben
nekünk is lesz szerepünk. Ez a történet a szépségről, a kedvességről és a nagylelkűségről szól.

Mi köze ennek a Vitaker Londonhoz? Mindjárt megtudjátok.

Az egész úgy kezdődött, hogy Stieber Sztella (fent a képen) fél évvel ezelőtt megkeresett minket és kérte, hogy segítsünk neki kiválasztani a hajtípusának megfelelő Vitaker London hajápolókat. Szép, de nem túl sima, nem túl fényes, és kissé száraz, hosszú haja volt. Mivel az Anyukája korábban fodrászként dolgozott, így nem volt rossz állapotban a haja, de valami hiányzott még ahhoz, hogy igazán gyönyörű legyen. Ezt ő is tudta, ezért keresett meg minket. 

Egyébként ez a hajállapot a kedvencünk, mert rögtön látjuk, milyen széppé tudjuk tenni professzionális hajápolással, a megfelelő hajápolási rutin mellett. Megbeszéltük Sztellával, hogy a haja állapotának és hajtípusának megfelelően milyen hajápolási rutint ajánlunk a számára, mit érdemes használnia, plusz kértük, hogy töltse ki a Hajállapot (hajápolási kisokos) tesztünket is, mert ott összegezve megtalálja a hajtípusának megfelelő hajápolási tanácsainkat.

Sztella annyira örült az egyre szebb hajának, hogy köszönetképp már a kezdetektől hajas tartalmakat kezdett el megosztani Instagram posztban és sztoriban. 3 hónap után pedig ismét írt nekünk, hogy visszajelzést adjon a neki ajánlott hajápolókkal kapcsolatban (visszajelzését fotója alatt olvashatjátok).
Ekkor még nem sokat tudtunk róla, csak az volt a benyomásunk, hogy szép, szimpatikus és kedves lány.

Minden héten őszinte és hiteles történeteket írt a hétköznapi, egyre szebb hajas fotói/videói mellé, miközben bepillantást engedett a lovas élsportolói tevékenységébe is. Ráadásul, közben az is kiderült, hogy már a fodrász Anyukája is imádja a hajápolóinkat.  

2 hónappal ezelőtt pedig egyszer csak Sztella írt nekünk, hogy 
ő fogja képviselni Magyarországot a Miss Europe Continental szépségversenyen. 
Azt írta, hogy annyira hálás a szép hajáért, hogy szeretné, ha a szalagjára is felkerülne a logónk illetve ha megnevezhetne minket a versenyt támogató cégek sorában, köszönetképpen. 

Ezen a gesztuson nagyon meglepődtünk, de hihetetlenül jól esett a csapatunk minden tagjának.

Sosem hittük volna, hogy egyszer így fog a Vitaker London|Hungary feltűnni egy nemzetközi szépségversenyen, mint a Miss Hungary és a rendezvény támogatója. 
Nagyon hálásak vagyunk a megtisztelő lehetőségért és szívből kívánjuk Sztellának,
hogy a nagylelkűsége és az élsportolásból hozott kitartása minél magasabbra röpítse őt, mert megérdemli. Már az is óriási eredmény,
hogy Stieber Sztella bekerült a verseny finalistái közé, ami már önmagában is egy nagyon teljesítmény!

GRATULÁLUNK SZTELLA ÉS KÖSZÖNJÜK AZ ÉLMÉNYT!

Tartalomhoz tartozó címkék: Vélemények
Az oldal tetejére