Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LEGYÉL RUTINOS, AKÁR A PROFIK

yesLEGYÉL RUTINOS, AKÁR A PROFIK yes

EMELD PROFESSZIONÁLIS SZINTRE A HAJÁPOLÁSI SZOKÁSAID

A professzionális hajápolás havát egy olyan témával folytatjuk, ami elengedhetetlen az egészséges megjelenésű hajkorona elérésében/megőrzésében. Ez pedig nem más, mint a hajápolási rutin professzionális megközelítése, amit ha a mindennapok részévé teszel, irigylésre méltó hajkoronád lesz!

A JÓ ÉS A ROSSZ HAJÁPOLÁSI SZOKÁSOK IS LÁTVÁNYOSAK!

Az előző hírlevelünkben már olvashattál arról, hogy a normál hajápolók hogyan ígérnek szép hajat látványos eredmény nélkül, akár maradandó károkat is okozva. Ha mindehhez ráadásul rossz hajápolási szokások is társulnak, nem lehet azon csodálkozni, hogy a hajad állapota lassan, de biztosan romlik és egyszer csak azt veszed észre, hogy már hajkárosodást kell kezelned.

Ezzel szemben, a tudatosan kialakított hajápolási rutin és a minőségi, professzionális termékek hosszútávon is egészséges és fényes hajkoronát eredményeznek (visszajelzésekben kapott ELŐTTE-UTÁNA FOTÓK):

Néhány rossz otthoni hajápolási szokás, aminek a hajkoronád látja kárát:

 • Már alapjaiban kudarcra van ítélve a hajápolás sikere, ha nem ismered a saját hajtípusod és hajállapotod. A csúcskategóriás termékek sem fognak tudni 100%-os eredményt nyújtani, ha „félrekezeled” a hajproblémákat. Ingyenes hajállapot tesztünk és hajtípus tesztünk segít, hogy a lehető legjobb hajápolási rutint alakíthasd ki.

 • Ne a mennyiségen, hanem a minőségen legyen a hangsúly! A mindennapos hajmosás sokkal ártalmasabb a heti 1-2 mosással ellentétben, mert megszünteted vele a fejbőröd természetes védőrétegét és szárítod vele a hajad.

 • A vizes haj a legsérülékenyebb állapot, ezért soha ne dörzsöld törölközővel vagy kezdd el normál fésűvel kibontani, mert ezzel nem csak, hogy összekócolod a tincseket, de egyenesen felgyorsítod a hajszálak töredezését!

 • A túl sok meleg, - legyen az forró vizes zuhany, forró hajszárító, rendszeres hajformázás –az előszobája a fénytelen, kiszáradt és töredezett hajnak. Várd meg, míg kb. 80%-ban megszárad a hajad, utána magas fordulatszámon, de alacsonyabb hőmérsékleten szárítsd meg!

 • Fésüléskor a kíméletességre törekedj! Tipikus hiba a fentről-lefelé fésülés, ez a rossz beidegződés pedig a hajszálak töredezettségéhez vezet. A fésülést éppen ezért alulról kell kezdeni!

 • A túl szoros lófarok is ártalmas. Ha gyakran viseled így a frizurád, akkor a hajhagymáidat folyamatos nyomásnak teszed ki, ezzel pedig ráerősítesz a hajhullásra.

Ilyen az OKOS OTTHONI HAJÁPOLÁS:

 • A professzionális hajápolási rutin alapja, hogy a hajtípusodnak és a hajállapotodnak megfelelő termékeket választod! Ha már tudod a hajtípusodat és felmérted a hajállapotodat is, nálunk arra is van lehetőséged, hogy kis kiszerelésű szettben kipróbáld a hajad ápolására legalkalmasabb professzionális termékeket.

 • Érdemes a külső és belső körülményekre is tekintettel lenni a rutin kialakításakor (pl.: évszakok, időjárás, terhesség, pubertás, klimax, stb.)

 • Legyél otthon a saját fodrászod! Az ehhez legideálisabb hajmosási rutin:

 1. Samponozz kétszer: az 1. mosás megtisztítja a hajat, a 2. ápolja a fejbőrt és a szálakat.

 2. Tedd a hajmosási rutinod részévé a hajtípusodhoz illő kondicionálókat! Ezeket a hajtő kihagyásával oszlasd el a tincseken, majd alaposan öblítsd ki!

 3. Használj a legforróbb és leghidegebb hónapokban heti 1-szer, egyéb időszakokban pedig 2 hetente a hajállapotodnak megfelelő hajmaszkot. OKOS MEGOLDÁS: Ilyenkor először alkalmazd a maszkot és csak utána a kondicionálót. Próbáld ki! Az eredmény fantasztikus!

 • A meleg levegős hajszárítást csak a nyirkos haj formázására alkalmazd, és előtte használj olyan hajformázó folyadékot, ami nem ragad, azonnal beszívódik a hajba, gyorsítja a hajszárítást és védőréteggel vonja be a kutikulát! Erre a legtöbb hajformázó egyáltalán nem képes, de a professzionális hajápolásban mi tudjuk rá a megoldást!  QUICK FIX HAJFORMÁZÓ FOLYADÉK

 • Időnként alkalmazz intenzív hajkezelést, ami nem csak a súlyos károkat fordítja vissza, de nagy szerepe van a hajkárosodás kialakulásának megelőzésében is.

 • Minimum félévente iktass be frissítő hajvég vágást akkor is, ha csak el vannak vékonyodva a hajvégeid. Ráadásul hajvágással megszabadulhatsz a töredezett végektől is, megelőzve a további szerkezeti hajkárosodást.

 • A jó szokások csak akkor válnak rutinná, ha rendszeressé teszed őket! Idővel mindez már csuklóból fog menni.

Kellemes időtöltést az új, professzionális hajápolási rutinoddal!

Tartalomhoz tartozó címkék: Vélemények Újdonságok
Az oldal tetejére