Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Érdekelnek a KULISSZATITKOK?

SZERETNÉD TUDNI, MI VAN A VITAKER KULISSZÁI MÖGÖTT? 

ISMERD MEG A TÖRTÉNETÜNKET ÉS A KÜLDETÉSÜNKET  angel

Mivel az utóbbi időben többen is megosztottátok velünk a saját, hajápolással kapcsolatos terveiteket és céljaitokat, ezért most mi is szeretnénk egy külön hírlevélben betekintést nyújtani számotokra a kulisszák mögé.
Így Te is jobban megismerheted a küldetésünket, elindulásunk történetét és a Vitaker London anyacég születéséről is plusz infókat kaphatsz.

Vitaker London – Sikertörténet 2008-ból

Bár a Vitaker London angliai székhelyű, csapatának tagjai és termékeinek gyártása, az alapanyagok beszerzésétől kezdve, Brazíliára koncentrálódik.
Így a Vitaker Londonban az európai magas színvonal, valamint a csodálatos brazíliai összetevők egyesülnek.
Ugyan minden terméket Brazíliában gyártanak, de egytől egyik mindegyik az Egyesült KirályságbanEU-s előírásoknak és szabványoknak megfelelően kerül tesztelésre.

Mivel a Vitaker London hajápoló termékei jellemzően magas keratintartalommal és természetes összetevőkkel rendelkeznek, egyértelmű, hogy a termékek célja a selymes és fényes haj érzetének és látványának elérése, egészséges hajállapot mellett!
A Vitaker London márka Európában egyre nagyobb sikerének titka nem más, mint az értékes alapanyagok és az, hogy a fejlesztések során a fodrász és a végfelhasználó szemszögébe helyezkedve igyekeznek megfelelni az igényeknek és elvárásoknak.

Természetes összetevők egyenesen Brazíliából
Vitaker London termékek egyik nagy erénye, hogy koncentrált formulában, nagy arányban tartalmaznak természetes összetevőket (dióféléket, magvakat és az amazóniai esőerdőből származó olajokat), melyek professzionális körülmények között és otthoni felhasználás mellett is garantálják az egészséges, fényes és élettel teli hajat. Brazília szépségpiaca mára a harmadik legnagyobb a Földön, így ha szépségről van szó, érdemes adni a szavukra!

A Vitaker London Magyarországon

A Vitaker London jelenleg húsz európai országban van jelen, de a termékeket Oroszországban is széles körben használják. Magyarországra 2020-ban érkezett meg a márka, egy saját, - Covid időszak szülte – hajprobléma megoldására keresett válaszként.

Egy Londonban élő barátnőm ajánlotta a Vitaker termékeket, amik azonnal segítettek az akkor aktuális hajproblémámon és még annál is többet tettek! Korábban más termékek által nem tapasztalt selymességet és fényességet adtak szinte azonnal a hajamnak.

Ekkor határoztam el, hogy megismertetem a hazai közönséggel is a professzionális hajápolás otthonunkban is kiaknázható lehetőségeit, mellyel nem csak valódi élmény lesz a hajmosás és formázás, hanem a gyors és látványos változás igazi önbizalom tuning is.

Véleményem szerint ehhez pedig nem csak a termékekre van szükség, hanem egy segítő, motiváló környezetre is, amit a kezdetektől ingyenes tanácsadással, hajápolási kisokossal, hasznos hírlevelekkel, hajtípus és hajállapot tesztekkel igyekszünk megteremteni.

A Vitaker Hungary arca

2020 nyarán ismerkedtünk meg Szarvas Andi szépségkirálynővel, aki kedvességével, pozitív kisugárzásával hamarosan a márka hiteles arca lett.
Mivel Andi haja már a genetikának köszönhetően is dús és erőteljes, így a termékekkel valódi koronát tehet a megjelenésére. Kedvenceit pedig egy szettben 
te is kipróbálhatod!  smiley

 

Kíváncsiak vagyunk a Te történetedre is! Oszd meg velünk válaszlevélben, hogy miért döntöttél a Vitaker Hungary mellett, melyek a kedvenc termékeid és milyen változást remélsz a hajállapotodban!

 

Ha pedig mások véleményére lennél kíváncsi, kattints az Instagram oldalunkon a Tőletek highlight-ra! heart

 

Az oldal tetejére